FÖRSKOLESERVICE / TÄPPA TRÄ AB

FÖR EN GIFT- & UNDERHÅLLSFRI FRAMTID

Giftfri Lekutrustning

Vi tillverkar lekutrustning i både giftfri och underhållsfri Sibirisk Lärk samt i mera traditionella material. Vi levererar och erbjuder montering av allt vi säljer . Se exempelgalleri nedan eller besök vår webshop.

Vi arbetar med konceptet från idé till produkt. Samt att vi även erbjuder leverans av allt material direkt till er. Självklart så är montering av allt material vi säljer inkluderat.

2019
0 ÅR
Funnits på marknaden
+ 0
Produkter
+ 0
Projekt genomförda

Om Förskoleservice

Vi gör allt för din förskola

Förskoleservice är ett registrerat varumärke under Täppa Trä AB. Vd och ägare är Niclas Svedberg. Företaget har funnits på marknaden i 15 år och har under den tiden hunnit skaffa sig en bred kundkrets bland förskolorna. Tillsammans med dessa har vi utvecklat en rad produkter som genomgående har samma grundidé: Hållbara, användarvänliga giftfria och miljövänliga. Kort sagt, produkter som kostar lite mera men kan användas så mycket längre. 

Vi gör allt för din förskola!

  • Utvecklar: Från idé till färdig produkt. Vi utvecklar tillsammans med er för bästa resultat
  • Tillverkar: Vi tillverkar möbler och lekplatsutrustning m.m.
  • Monterar: Montering av nya produkter eller utrustning på förskolor.
  • Vi levererar allt över hela landet.

Produktkatalog

Lekplatsutrustning & barnmöbler

Se vår produktkatalog med några av våra storsäljande produkter från vårt sortiment. Här kan du se produkter i vårt gift och underhållsfria sibiriska trä. Allt ifrån vår sibiriska häst & älg, sibiriskt bänkbord, sibiriskt vattenbana och mycket mer.

Ladda ner den kostnadsfritt.