HomeProdukterKlätterställningarTE834

TE834

84400 kr ex. moms

Share

    Beskrivning
    Lekkomplexet  TE834 är designat för att leka fysiska övningar i det fria. Komplexet består av plattformar monterade på ställningar förbundna med broar. Förutom bron är olika enheter fästa på plattformarna: en rutschkana, trappa och  stege. Denna produkt innehåller också lekelement för utveckling av motoriken i barnets händer. Finmotorik är nödvändig inte bara i vardagen, de har stor inverkan på barnets inlärningsprocess, utvecklar minne och uppmärksamhet.

    Funktioner
    En av fördelarna med detta komplex är att fasaden är gjord av dekorativ HDPE-plast. Den är värmebeständig och motståndskraftig mot nötning, fukt och kemikalier, skyddad från blekning. Den uppfanns i USA och tillverkas genom att samtidigt pressa lager av cellulosa impregnerade med härdplaster och specialbehandlade lager av dekorativt papper under inverkan av hög temperatur och tryck. Detta högkvalitativa och miljövänliga material kommer att förbli i gott skick i många år och kommer att hålla länge.

    Produktens funktion
    Produkten rekommenderas att installeras på lekplatser, på gårdar, i förskolor och skolor, samt på andra platser i enlighet med rekommendationerna i bruksanvisningen.

    För att garantera allmän säkerhet är den rekommenderade säkerhetszonen 1,5 m i alla riktningar från produktens projektion.

    Operationella begränsningar
    Användarvikt upp till 60 kg, ålder från 3 till 6 år.

     

    Egenskaper

    Åldersgrupp:skola

    Material:
    metall, trä, plast

    Längd:
    4453 mm
    Bredd:
    3053 mm
    Höjd:
    2348 mm
    Vikt:
    524,3 kg