HomeProdukterÄventyrLK114

LK114

84500 kr ex. moms

Share

    Beskrivning
    Lekkomplex  LK114 är avsett för att leka fysiska övningar i det fria. Komplexet består av flera plattformar installerade på rack och sammankopplade med övergångar av olika konfigurationer. Förutom övergångar förenas plattformar av olika upp- och nedgångar.

    Det speciella med komplexen i serien är användningen av HDPE-plast i produkterna. Ljusa färger, lager, säkert och hållbart material håller ett presentabelt utseende i många år, vilket gynnsamt särskiljer komplexet bland annan spelutrustning. Den är harmoniskt kombinerad med en trästång, som också används i produkterna i denna serie.

    För att få lekplatsen att se ut som en komplett uppsättning rekommenderar vi att du väljer ytterligare utrustning från en liknande kombination av material.

    Produktens funktion
    Produkten rekommenderas att installeras på lekplatser, på gårdar, i förskola och skola, samt på andra platser som följer rekommendationerna i bruksanvisningen.

    För att säkerställa allmän säkerhet är den rekommenderade säkerhetszonen 1,5 m i alla riktningar från produktens projektion.

    Operationella begränsningar
    Användarvikt upp till 60 kg, ålder från 3 till 6 år.

     

    Egenskaper

    Åldersgrupp förskola

    Material:
    metall, trä, plast

    Längd:4442 mm

    Bredd:3276 mm

    Höjd:2900 mm

    Vikt:427 kg

    Höjd på rutschbanor, mm: 1200 mm

    Antal torn
    3

    Produkten följer den Europeiska lekstandarden SS-EN 1176